Veel Gestelde Vragen

How much does it cost to have a driver's license?

Al het rijbewijs dat wij leveren kost tussen praktijk en service tussen € 760 en maximaal € 2100. De kosten variëren afhankelijk van het type rijbewijs dat nodig is en in het bijzonder voor de Chauffeur, het CBR en RDW voor Nederland en de gemeente voor België waar u zich moet inschrijven. In zeldzame gevallen kan dit meer kosten dan het bovenstaande plafond.

Hoe lang wordt het rijbewijs afgegeven?

Het rijbewijs wordt over het algemeen afgegeven binnen twee weken na het aanvragen van de service en het verifiëren van de betaling, door een hoge prioriteit van levering per formulier te selecteren. U kunt de vergunning binnen 7 werkdagen aanvragen. Dit zal leiden tot een forse stijging van de totale prijs.

Waarom zou ik uw dienst vertrouwen?

Wij zijn professionals op dit gebied en we doen het al zoveel jaren met succes. Naast de getuigenissen van onze klanten, kunt u onze website bezoeken om enkele voorbeelddocumenten en het videovoorbeeld te bekijken. We ontvangen dagelijks minstens 2 tot 7 bestellingen van klanten over de hele wereld, en ze bevelen onze diensten altijd aan anderen aan wanneer ze hun documenten ontvangen. Wees dus zeker van onze legitimiteit.

Hoe haal ik mijn rijbewijs?

De licentie wordt aangetekend verzonden (levertijd van 1 tot 2 dagen) naar het adres vermeld in het aanvraagformulier. U krijgt ook een monitor aangeboden om de status van uw zending te controleren